Speeltuin Vereniging

‘T Klaverweitje’

Welkom op de website van ‘t Klaverweitje in Gouderak!

 

 

Zoals de meeste inwoners van Gouderak weten is dat de Speeltuin gelegen aan de J.G. Staringhlaan een vereniging is die in stand wordt gehouden door vrijwilligers.


De laatste 2 jaar zijn er aardig wat nieuwe mensen in ons dorpje komen wonen. Nieuwe bewoners die misschien niet eens weten dat de Speeltuin een vereniging is voor kinderen van 0 t/m 12 jaar, waar je lidmaatschap voor moet betalen.
Of jeugdige ouders die pas een kindje hebben gekregen maar niet weten hoe je lid kan worden van de Speeltuin.


 

 

3 mei 2014 weer open !

Algemene huisregels

De speeltuin van speeltuinvereniging Klaverweitje is een veilige en geïnspecteerde speeltuin. Toch kan er altijd iets gebeuren. De speeltuin, het bestuur en/of de toezichthouders van de speeltuinvereniging zijn niet aansprakelijk voor schade die tijdens het verblijf is ontstaan, of verlies dan wel diefstal van meegebrachte spullen.

Ouders/verzorgers blijven te allen tijde verantwoordelijk en aansprakelijk voor hun kinderen.

De Speeltuin organiseert jaarlijks een aantal activiteiten zoals: de jaarlijkse Opening, Vrijmarkt, viswedstrijd, Carnaval, Playbackshow, Lampionnenoptocht en niet te vergeten ons Sinterklaasfeest.


Graag zouden we nog wat meer willen organiseren voor onze kleinere kinderen omdat er al zo weinig te doen is in ons dorpje. Wij denken daarbij op woensdag middagen aan kinderbingo of knutselen.

Om dit te realiseren vragen wij aan onze mede dorpsgenoten om er nog eens over na te denken om lid of donateur te worden van de Speeltuin.
Subsidie krijgen we niet meer, en sponsors zijn moeilijk te vinden, en we willen graag dat de Speeltuin blijft en dat we het in stand kunnen houden.